PIRATI SA KARIBA – SALAZAROVA OSVETA u Tivtu

poc5-fb-cover-v1

Termini igranja:

Četvrtak, 01.jun u 18:00 h

petak, 02.jun u 18:00 h

 

Režija: Espen Sandberg i Joachim Ronning

Uloge: Johnny Depp, Javiet Bardem, Brenton Thwaites, Kevin R McNally, Kaya Scodelario, Golshifteh Farahani, Stephen Graham, David Wenham i Geoffrey Rush

Žanr: akciona avantura

Studio: Disney / Jerry Bruckheimer Films

010

Džoni Dep se vraća na velike ekrane u dobro poznatoj ulozi neustrašivog anti-heroja Džeka Speroua u potpuno novom nastavku „Pirati sa Kariba – Salazarova osveta“. U ovoj uzbudljivoj avanturi vidjećemo kapetana Džeka kog će zapljusnuti talas nesreće kad smrtonosni mornari duhovi, predvođeni zastrašujućim kapetanom Salazarom (Havijer Bardem) pobjegnu iz Đavoljeg Trougla odlučni u namjeri da pobiju sve pirate na moru, a posebno Džeka. Džekova jedina nada leži u legendarnom Posejdonovom trozupcu, ali da bi ga pronašao, moraće teška srca da sklopi savez s Karinom Smit (Kaja Skodelario), genijalnim i prelijepim astronomom i Henrijem (Brenton Tvejts), tvrdoglavim mladim mornarom iz Kraljevske mornarice. Na čelu Galeba na umoru, njegovog malog i oronulog broda, kapetan Džek traži ne samo da promijeni svoju zlu kob, već i da spasi svoj život od najstrašnijeg i najzlobnijeg neprijatelja kog je ikad imao.

 

015

Od kompanije Disney Pictures i Jerry Burckheimer Films stiže film “Pirati sa Kariba – Salazarova osveta”, peti film legendarne filmske franšize, u koji se vraća Džoni Dep novinovan ua Oskara za ulogu razuzdanog, neustrašivog anti heroja kapetana Džeka Sparoua.

Kada se “Pirati sa Kariba – Salazarova osveta” otvori 25.maja, publika će zaroniti u životopisni svijet najrazuzdanijih pirata koji su ikad plovili morima. Kroz viziju talentovanih autora i neverovatne glumačke ekipe, film obećava do sada neviđenu filmsku avanturu.

016