Blogdan u Tivtu – promocija knjige OBLOGE OD MASTILA – nedjelja, 4.feb u 20:00 h – Galerija ljetnjikovca Buća Tivat

Pišući o temama koje su obilježile život modernog čovjeka, Bogdan Stevanović daje odgovore na pitanja za kojima svako traga, a istovremeno nas podsjeća kako je najvažnije da pažljivo biramo poziciju iz koje ćemo posmatrati svijet u nama i svijet oko nas. Svaka njegova priča intimni je razgovor sa samim sobom, ali i s tobom koji obeshrabreno čekaš dugu poslije kiše. Uz ove redove ćeš shvatiti koliko je lako da zaboraviš ali i da se zaboravljenog sjetiš, da preboliš ali i da ponovo zavoliš, da zagrliš sadašnjost ali i da u tom zagrljaju dočekaš budućnost.

Riječi mogu biti lijepe i ružne, istinite i lažne, ali samo prave reči mogu vratiti oku sjaj. Riječi su čudesne, jer imaju moć da izleče dušu. Bogdan Stevanović ostavlja na papiru tragove mastila koji prate ritam njegovog srca i ne čini to da bi ostavio zapis o sebi i vremenu u kojem živi. Njegova misija je mnogo uzvišenija, a vođena je samo jednom željom – da otkucaje tog srca osjeti svako ko bude čitao ove redove.

BOGDAN STEVANOVIĆ BLOGDAN rođen je u Beogradu 17. decembra 1988. godine. Završio je Trinaestu beogradsku gimnaziju, a nakon toga je diplomirao na Geografskom fakultetu Univerziteta u Beogradu na Odsjeku za turizmologiju. Poslije osnovnih studija pohađao je master studije turističkog novinarstva na Univerzitetu Autonoma u Barseloni. Autor je projekta Svijet dostupan svima, osnovanog sa ciljem pružanja informacija o turističkim destinacijama osobama koje koriste invalidska kolica. Jedan je od osnivača humanitarnog pokreta Pokaži malo da ti je stalo. Izabravši ime Blogdan, od decembra 2014. godine piše istoimeni blog koji je za dvije godine okupio više od 100.000 pratilaca. Priče sa bloga prenosili su vodeći onlajn i štampani mediji u zemlji i regionu. Bogdan je …

 

Na promociji će govoriti Autor knjige.