Film TEŠKA VREMENA U EL ROJALU u Tivtu

El Rojal je hotel pun misterija i tajni, oronulo mjesto na rijeci Taho, na granici između dvije države Kalifornije i Nevade.

Originalni naslov: Bad Times at the El Royale
termini prikazivanja: 11. i 13.10.2018
Dužina trajanja filma: 140 min
Država/Godina: USA/2018
Žanr: krimi, misterija
Glumci: Chris Hemsworth, Dakota Johnson, Nick Offerman
Režiser: Drew Goddard
Distributer: MCF MegaComFilm

 

Priča smještena u 1969. godinu počinje pojavom nekoliko potpunih stranaca koji se prijavljuju u hotel poznat kao El Rojal. Zapušteni hotel El Rojal se nalazi na granici dvije države: Nevade i Kalifornije. U ovom slučaju, ‚‚na granici’’ znači bukvalno to- granica se prostire kroz lobi hotela, sa kockanjem dozvoljenim na jednoj strani i alkoholom dozvoljenim na drugoj. Nije potrebno mnogo detektivskih vještina da bismo zaključili da većina ovih gostiju ima neku mračnu stranu i da kriju velike tajne jedni od drugih. Hotel vodi svestrani menadžer, koga glumi Luis Pulman, koji se tu sakrio da bi sačuvao svoje tajne i pokušao da zaboravi stvari koje je vidio. Među ovim strancima, mnogo je preokreta i misterija, koje se tokom filma slažu u slagalicu koja dobija smisao.

Sada, u lobiju hotela je sav sjaj nestao i smijeh se više ne čuje. Okupljeni su otac Danijel Flin, soul pjevačica Darlin Svit, putujući prodavac Larami Sejmor Salivan, hipik Emili Samerspring, njena sestra Rouz, menadžer Majls Miler i zagonetni Bili Li. Uz mnogo preokreta i tajni, u El Rojalu, teška vremena upravo počinju.

Glavne uloge, tačnije goste ovog hotela, čine Kris Hemsvort, Dakota Džonson, Sintija Erivo, Luis Pulman, Danijel Flin, Džon Ham i Kajli Speni.