PREMIJERNO U CRNOJ GORI – Pozorišna predstava HOTEL 88 – 13/14.01.2018.g. – Hotel Regent – Porto Montenegro Tivat

Premijerno u Crnoj Gori- pozorišna predstava HOTEL 88 – subota, 13.01. i nedjelja 14.01.2018. u hotelu Regent – Porto Montenegro Tivat sa početkom u 20:00 h. Telefon za informacije 069-342-799.

U predstavi igraju:

Ana – Tamara Krcunović
Marko – Andrija Kuzmanović
Sandra – Jelisaveta Orašanin
Viktor – Vladimir Aleksić

Pozorišna publika je navikla na ograničenost prostora gdje su glumci sa jedne strane – na bini, a publika sa druge – na stolicama. Predstava ‚‚Hotel 88″ razbija tu svakodnevnu pozorišnu stegu i staje ‚‚oči u oči“ pred publiku u jednoj hotelskoj sobi u hotelu.

Iako neuobičajeno, komad ‚‚Hotel 88″ zaista će se igrati u hotelu Regent – Porto Montenegro Tivat. Publika će sjedeti u sobi zajedno sa glumcima i biti dio scenografije sačinjene od realnog, upotrebljivog namještaja, pravih zidova, plafona i podova i sa predivnim pogledom na zaliv.

O čemu se radi u predstavi ‚‚Hotel 88″ ?

U pitanju je romantična priča, u adaptaciji i režiji Staše Koprivice, koja spaja savremeni ambijentalni teatar i tradicionalne komedije situacije.

Viktor i Ana dolaze u luksuzni hotel na moru kako bi tu proveli savršen medeni mesec. Sandra i Marko dolaze u taj isti hotel, sa potpuno istim ciljem. Sve bi to bilo u potpunosti simpatično i romantično da Viktorova Ana i Sandrin Marko nisu prethodno bili u vrlo burnom braku. Tokom jedne jedine noći u Hotelu 88, životi ovo četvoro ljudi doživeće strasne, ali i urnebesne promjene.